webshop     reparatie saxles  email chain
WEBSHOP REPARATIES SAXLES CONTACT LINKS

Bas en Sax

Werkplaats voor

Basklarinet en saxofoon

 basklarinetten
vintage saxofoons
 service
reparaties
verhuur 

Duurzaamheid

Bas en sax is bewust bezig met duurzaamheid. Ons beleid is nog wel in ontwikkeling, maar we denken er na hoe we dat steeds beter kunnen doen. We denken op verschillende manieren hoe we wij kunnen dragen aan een duurzame wereld:

  • Wij zijn van mening dat het duurzaam is om een goed muziekinstrument te repareren. Dat kost minder energie, minder grondstoffen en minder transport dan een nieuwe en is ook respectvol voor het vak(mens)schap van de makers.
  • We importeren beperkt nieuwe instrumenten en materialen uit de VS en uit China. Waar het kan overleggen we met de leverancier over de meest duurzame wijze van transport van de VS of China naar hier.
  • Waar het verkrijgbaar is drinken/schenken we duurzame koffie en thee met (biologisch, ekologisch en/of fairtrade).
  • We kijken kritisch naar de chemische middelen die we gebruiken. We vragen ons bewust af of ze wel gezond zijn voor onszelf en voor de klant en of er geen stoffen in zitten die het milieu belasten.
  • We proberen tijd te hebben voor de klant, of je nu een grote aankoop doet, een dure sax hebt of een goedkope.
  • We zijn redelijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer (trein en bus).
  • We geloven dat vriendelijkheid duurzaam is.

 

December: Vintage sax maand

conn 6m artist alt (13) 1666348987In december is het bij Bas en Sax Vintage Saxen maand.
We halen een hoop vintage saxen te voorschijn en je kunt op woensdag binnenlopen en op andere dagen op afspraak langs komen om van alles te proberen.
Verder geven we 10% korting op de meeste vintage saxen.
Welkom!

Back to Basics

werkMet ingang van 1 januari schakelt Bas en Sax terug naar de basics. We werken dan voornamelijk aan onze eigen voorraad en nemen maar heel beperkt restauratie- en revisieopdrachten aan. De reden is een leuke nieuwe baan die natuurlijk tijd kost. In de komende weken bouwen we de activiteiten langzaam af naar één á anderhalve dag in de week. Wel gaan we in december de Vintage Saxen maand houden, met korting op mooie saxen!

Betalingsmogelijkheden

bank ing
contanttikkie

Retourneren

14 dagen op zicht

Niet goed geld terug

Lees meer